eTwinning Kalite Etiketimizi Aldık

2021-2022 yılında Meryem Seda TOGAY ve Emel GÜLTEKİN öğretmenlerimizin koordinesinde eTwinning Projesi olan "Kuklalarla Deyimlere Dair" projesi Türkiye Ulusal Ajansı tarafından başvurumuz neticesinde değerlendirmeye alınmış ve kalite etiketi ile ödüllendirilmiştir. Bu ödül projemizin çok iyi niteliklere sahip ve projenin kendi ülkemizde belirli bir kalite seviyesine ulaşmış olduğunu göstermiştir.

eTwinning, Avrupa'daki okullar için oluşturulmuş bir topluluktur.

eTwinning, iletişim kurmak, işbirliği yapmak, projeler geliştirmek, paylaşmak; kısacası Avrupa'daki en heyecan verici öğrenme topluluğunu hissetmek ve bu topluluğun bir parçası olmak için, Avrupa ülkelerindeki katılımcı okullardan birinde çalışan personele (öğretmenler, müdürler, kütüphaneciler v.b.) yönelik bir platform sunmaktadır.

eTwinning aktivitelerimizle öğrencilerimize web 2.0 araçlarını öğretmeyi, dijital okur yazarlık becerileri kazandırmayı, öğrencilerimizin yabancı dil gelişimini desteklemeyi, öğrencilerimizde evrensel insani değerleri geliştirmeyi amaçlıyoruz.

Projeyi yürüten öğretmenimizi ve öğrencilerini kutlarız.

10.08.2022 347

10-08-202210-08-2022